Vi tenker fremtid

men vi har naturligvis
en historisk fortid

Aluprodukter AS så dagens lys i 2020, stiftet av Terje og Nora Svendsen. Produksjon og bearbeiding av aluminium, Vi produserer Ladestolpen Multistolpen og laderekken for EL biler. Produksjonen startet opp i Juni 2020.

Aluprodukter AS har lagt vekt på norsk kvalitet. Våre profiler blir presset på Sapa Profiler Magnor. Det har også vært viktig for oss å bruke norske bedrifter.

SG Railing AS ble etablert av Terje Svendsen i 2005. Allerede i januar 2006 ble den første produktserien kalt SG RAILING lansert. Rekkverk systemet SG RAILING ble raskt en kjempesuksess i markedet. Vi fikk et godt etablert nettverk av dyktige forhandlere over hele landet.

SG Railing En del av Plastmo gruppen

2018 ble SG Railing AS solgt til Aco konsernet og februar 2020 avsluttet

Terje Svendsen sitt engasjement i SG Railing AS

Våre moderne
CNC maskiner

Aluminium

Aluminium er sterkt, har lav vekt og er bærekraftig. Det har virkelig enestående egenskaper som gjør det perfekt til et bredt spekter av bruksområder. Her følger noen andre interessante fakta om aluminium.

Store forekomster

Aluminium er det tredje mest utbredte grunnstoffet i jordskorpen, etter oksygen og silisium. Det betyr at det finnes mer aluminium jern i verden, og ressursene kommer til å vare i flere generasjoner med dagens aluminiumforbruk.

Lav vekt

Aluminium veier bare 1/3 av stål (2,7 g/cm3). Dermed er aluminium lettere å håndtere i en fabrikk eller på en byggeplass, men den lave vekten gir også lavere energiforbruk under transport. Så aluminium er ikke bare et allsidig materiale med lav vekt, det er også et gunstig valg rent økonomisk.

Gjenvinnbart

Det finnes få materialer som er så lette å gjenvinne som aluminium. Gjenvinning av aluminium krever bare 5 prosent av den energien som går med til å produsere primærmetallet. Faktum er at 75 prosent av alt aluminium som noensinne er produsert, fremdeles er i bruk

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter